Cilindru compactor de inchiriat
506 lei(Fix)

Cilindru compactor de inchiriat

Populare
  • 26 mai 2022 13:13
  • Brașov
  • 402 vizualizări

Detalii

Descriere

Ai de construit o alee, o cale de acces auto sau chiar un drum asfaltat ?
Iti doresti un echipament professional care sa faca fata lucrarii tale si pe care sa te poti baza?
Cilindrul vibrocompactor DVH 655 este solutia perfecta pentru lucrarea ta !
Fabricat de producatorul german premium, Weber acest cilindru vibrocompactor este cel mai mare si mai puternic echipament de compactare din clasa sa.
Il poti folosi oricand cu usurinta, fara sa blochezi o suma imensa de bani in achizitia lui, doar pentru cat timp ai nevoie (incepand de la minim 1 zi).

Poate fi folosit cu succes pentru :

1.Compactarea fundatiilor formate din diferite materiale.

2.Compactarea bitumului proaspat turnat.

3.Compactarea materialelor in lucrari pe partea carosabila.
Un factor care asigura usurinta si confortul in operare, este manerul si bara de ghidare, concepute si montate în asa fel sa absorba socurile mecanice in puncte multiple, reducand semnificativ vibratiile transmise catre operator.

Motorul diesel cu o putere de 7.3Kw (10Cp) asigura forta necesara pentru punerea in miscare a celor 732 kg ale echipamentului si garanteaza o utilizare excelenta in regim profesional, iar echipa noastra de service se asigura de fiecare data cand inchiriezi ca vei primi o scula in stare perfecta, la fiecare contract, aceasta fiind testata la livrare chiar in fata ta.

Pentru mai multe informatii si detalii despre procedura de inchiriere va asteptam la punctul nostru de lucru din Brasov, Calea Bucuresti nr. 134 (in incinta Leroy Merlin) de luni pana sambata de la 8:00 la 17:00 sau la nr de telefon afisat.

Leave a Review