Cum poți găsi instalatorul perfect?

  1. Accesează linkul de aici.
  2. În coloana din dreapta vei vedea numele și numărul de telefon, îi poți trimite și mesaj sau e-mail.
  3. Prin mesaj privat îi poți transmite ce ai de reparat și îl poți întreba de cât timp lucreaza în domeniu.
  4. Cere o a doua oferta de pret de la alt instalator. Pentru a găsi instalatorul din localitatea ta poți filtra pe județe sau poți căuta mai precis folosind funcția caută în apropiere.
  5. Intreabă despre garanție. Cât este garanția, 3 luni, 6 luni, un an? Eliberează o garanție scrisă și factură? Instalatorii care fac servicii bune nu vor avea probleme să raspundă la aceste întrebări.
  6. Obține o ofertă fixă și exactă. Singurul mod în care vei afla asta exact este dacă instalatorul este la fața locului când face evaluarea materialelor și a manoperei.
  7. Dacă ești mulțumit, recomandă meseriașul și altora, spunându-le că l-ai găsit cu ușurință pe nevoi.ro

Calitățile unui instalator bun:

  1. Rabdare și capacitatea de a asculta cu atenție.

2. Capacitate de a lua evalua situația rapid.

3. Comunicarea clara a costurilor.

4. Mobilitate și rezistență fizică – de cele mai multe ori, mai ales în locuințe, se întâmplă ca instalațiile sanitare să fie montate în spații foarte mici și înguste, inconjurate de corpuri de mobilier, de aceea un instalator are nevoie de mobilitate să poata ajunge în locurile respective, dar și de rezistență pentru a putea ramâne un timp mai indelungat în acea poziție.

5. Calificări și experiență în muncă, profesionist.

Dacă ești și tu instalator, adaugă un anunț chiar aici. Dacă vrei să îți găsești clienți mult mai ușor, cumpără și un abonament. Veiapărea mult mai des pe pagina principală și în căutări!