Întrebări și răspunsuri

Cum îmi creez un cont? Cum intru pe cont?

Intrați pe https://nevoi.ro/contulmeu/ și introduceți datele cerute.

Ce este un abonament?

Un abonament îți permite să postezi mai mult de 5 anunțuri cât este limita conturilor fără abonament.

Ce beneficii am dacă achiziționez un abonament?

În funcție de abonamentul ales, anunțul dvs. va fi afișat mai des persoanelor care navighează site-ul.

Ce beneficii îmi aduce un abonament promo

Anunțul tău va fi afișat în rubrica Anunțuri promo de pe prima pagină a site-ului, unde se va afișa mai des, iar în căutări va apărea printre primele, poți adăuga 10 anunțuri și mai multe poze.

Ce beneficii îmi aduce un abonament premium

Anunțul tău va fi afișat în rubrica Anunțuri premium de pe prima pagină a site-ului, unde se va afișa fiecărui vizitator care intră pe site, iar în căutări va apărea înaintea tuturor. Poți adăuga 20 de anunțuri și mai multe poze.

Cum adaug un anunț

Prin intermediul paginii adaugă anunț utilizatorul poate schimba categoria, poate introduce titlul, descrierea, programul, imagini, link către un video, detalii de contact, date despre locație afișate pe o hartă și legături spre profilul lor de rețele de socializare. După ce a completat toate datele obligatorii marcate cu steluță roșie, utilizatorul poate trimite anunțul prin intermediul butonului Trimite, urmând ca acesta să fie aprobat manual pentru a evita eventualele anunțuri eronate sau care ar aduce daune site-ului.

Cum modific un anunț?

Dați click pe iconița care vă duce pe Contul meu, după dați click pe Anunțurile mele din coloana din stânga. În pagină vă vor apărea anunțurile, iar dvs. îl puteți modifica apăsând pe Modifică.

Cum îmi modific parola?

Dați click pe iconița care vă duce pe Contul meu, după dați click pe Datele contului. Bifați căsuța Schimbă parola și introduceți parola nouă în câmpurile Parola nouă și Confirmă parola.

Cât timp rămân conturile active pe site?

Dacă nu intrați pe cont timp de 2 ani, el va fi șters din baza de date.