Instalatii gaz Suceava Instalati termice electrice

Instalatii gaz Suceava Instalati termice electrice

Populare
  • 8 iunie 2022 5:31
  • Suceava
  • 523 vizualizări

Detalii

Descriere

Avem o echipa de angajati de Instalatii gaz Suceava cu vasta experienta in efectuarea de proiectare, montaj, punere in functiune centrale termice, boilere, cazane, chiuvete, cazi de baie, robineti, baterii. Operam si instalatii gaze medicale Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Dacă ai nevoie de Instalatii gaze naturale apelati cu incredere la noi!

Dacă vrei și instalații termice sau instalații electrice te rezolvăm noi! Executam si lucrari de instalatii sanitare, canalizari, hidrofoare, AC, montaj si reparati centrale inst electrice, amenajari interioare, termice, spalari chimice pt centrale etc. Reparam defectiuni.

Tipuri de lucrari pe care le facem
URGENTE:montaj, remedieri si inlocuiri tevi afectate,robineti,..24/7.
INSTALATII TERMICE:montaj centrale termice,boilere electrice,termoseminee,calorifere,..
SERVISARE,REMEDIERI SI MODIFICARI pe instalatiile termice.
INSTALATII SANITARE:montaj tevi de apa ,coloane scurgere si fluviale (CABINE DE DUS,cazi,chiuvete,vase toalete si bazine,montaj robineti coltar si de trecere,montaj hidrofor,montaje complete instalatii baie si bucatarie,MONTAJ OBIECTE SANITARE,bateri chiuveta si cada,mobilier sanitare,..) montaj masina de spalat si masina de spalat vase,etc.

DESFUNDARI:canalizare si scurgere,wc-uri,coloane pluviale,la blocuri si case,.. ,chiuveteINSTALATII DE GAZ:montaj aragaz,detector de gaz,montaj tevi,regulator de gaz,..

calitate sigarantie pe lucrarile efectuate!

Leave a Review