Laptop ASUS VivoBook 14 K413EA-EK1730
Laptop ASUS VivoBook 14 K413EA-EK1730
Laptop ASUS VivoBook 14 K413EA-EK1730
Laptop ASUS VivoBook 14 K413EA-EK1730
1.500 lei(Fix)

Laptop ASUS VivoBook 14 K413EA-EK1730

Populare
  • 22 iunie 2022 14:25
  • Buzău
  • 360 vizualizări

Detalii

Descriere

Vand laptop ASUS VivoBook 14 K413EA-EK1730, Intel Core i5-1135G7 pana la 4.2GHz, 14″ Full HD, 8GB, SSD 512GB, Intel Iris Xe Graphics, Free Dos, negru

In culori deosebite si tasta Enter in culoare contrastatnta, ASUS VivoBook 14 adauga fler si dinamism calculelor zilnice. Cu sale Intel® Core™ i7, VivoBook 14 ofera puterea de care aveti nevoie pentru a finaliza taskurile. Mai mult, produsul unic ASUS NumberPad 2.0* face taskurile mult mai usoare.

EXPRIMA-TE CU ADEVARAT

VivoBook 15 cu capac metalic este despre depasirea granitelor si deschiderea unui nou drum, iar aspectul sau indraznet face o declaratie. Alegeti intre negru indie fara compromis, argintiu transparent futurist si, daca sunteti cu adevarat indraznet, mergeti la aventurierul auriu.

SPUNE SALUT! INTREGII LUMI

Tematica continua la interior, unde tasta Enter in culori complementare este pusa imediat in evidenta la deschiderea capacului.

ALIMENTATI-VA PRODUCTIVITATEA

Alimentat de cel mai recent procesor Intel Core i7 cu memorie de pana la 16 GB si cea mai recenta GPU NVIDIA GeForce*, VivoBook 14 ofera performantele de care aveti nevoie pentru a va realiza orice sarcina.

ICEBLADES AERODINAMICE PENTRU RACIRE ACCELERATA

Fiecare model din noua serie VivoBook ofera o disipare de caldura exceptionala printr-o conducta de caldura de 8 mm modernizata si un nou ventilator IceBlades care accelereaza eficient transferul de caldura. Ventilatorul si rotorul IceBlades cu 87 de lame sunt fabricate dintr-un polimer cu cristale lichide care le permite sa fie mai usoare si mai subtiri decat ventilatoarele obisnuite. Fiecare lama de ventilator IceBlades are un design aerodinamic curbat 3D, permitand ventilatorului sa obtina un debit mai bun si un zgomot mai mic. In plus, ventilatoarele IceBlades folosesc, de asemenea, un lagar cu dinamica fluida, care poate realiza o reducere mai buna a vibratiilor si un zgomot mai mic in comparatie cu ventilatoarele obisnuite.

VIZUALIZARE MAI BUNA CU NANOEDGE

Afisajul NanoEdge cu rama subtire ofera o experienta de vizualizare expansiva si captivanta, permitand un ecran mai mare intr-un cadru mai mic. Afisajul Full HD ofera, de asemenea, unghiuri largi de vizualizare si o reproducere exceptionala a culorilor pentru imagini cu adevarat vii.

MERGE ACOLO UNDE TE DUCI

VivoBook 14 va mentine productiv si distrat, indiferent unde va aflati. Cu o greutate totala de doar 1,4 kg si un profil ultra subtire, VivoBook 15 aluneca cu usurinta in rucsac, astfel incat sa il puteti lua fara efort.

REINVENTAREA TOUCHPAD-ULUI

Noul ASUS NumberPad 2.0* face lucrurile mai usoare atunci cand este timpul sa vedeti numerele. Pur si simplu atingeti pictograma touchpad-ului pentru a transforma touchpad-ul .

Leave a Review