Vopsire Scaune Piele Crem Reconditionare
200 lei 300 lei
(Fix)

Vopsire Scaune Piele Crem Reconditionare

Populare

Detalii

Descriere

Incercam pe cat posibil sa aducem fiecare produs la starea initiala de nou , experienta acumulata in decursul anilor constituie un avantaj in acest sens .

Vopsirea unui element din piele interior se face dupa ce s-a izolat in prealabil tot interiorul autoturismului ( zero auto gazate pana acum ) , doar plasticele ce necesita pregatire si finisare trebuiesc demontate ( unde e cazul si nu ne permite timpul aduse deja demontate ) .

Uscarea se face in cateva secunde , clientul poate atinge linistit atat scaunul cat si volanul . Vopseaua nu se ia pe haine si nici pe maini !

Durabilitatea vopselei pentru elementele ce intra in contact cu corpul uman ( ex. scaun , volan , cotiera , maner ) depinde in primul rand de grija avuta pentru mentinerea interiorului in stare cat mai buna , cum se urca in auto , cum se freaca hainele pe scaun etc. . In ceea ce priveste volanul , vopseaua poate rezista intacta ani de zile , dar uzura poate sa inceapa si dupa cateva luni .

Iata cativa factori ce dauneaza vopselei de pe pielea volanului atat inainte de vopsire cat si dupa :

* transpiratia acida din palma fiecarui individ

* purtarea de inele , bratari , ceasuri

* caseta de directie prea stransa ( se trage mai greu de volan)

* folosirea de gel antibacterian sau definfectant ( concentratie mare de alcool ce ataca vopseaua )

* folosirea de servetele umede cu alcool sau a altor solutii foarte puternice menite sa curete pielea

* stergerea la spalatorie cu o carpa imbibata cu o solutie de care nu stim mai nimic

* virajul total pe loc cu podul palmei .

 

Nu imbracam volane in piele , nu imbracam interioare auto in piele , nu schimbam pielea elementelor interioare , nu curatam interioare auto textile si nici piele , nu vopsim piele cu rupturi sau crapaturi mari , nu vopsim piele in alta culoare decat cea initiala ( nu facem schimbare de culoare elementelor de uzura gen scaune fete usi volan etc.) .

 

Vopsire piele volan , interior piele auto , vopsire plastice interior mate , polish faruri , stopuri 3M , folie faruri , stopuri , Folie autorizata geamuri , reconditionare manere interioare inferioare E70 si E71 .

 

Vopsire piele volan 200-250 lei

Vopsire scaun sezut+spatar 200-300 lei

Vopsire cotiera piele 120-180 lei

Vopsire plastice 100- x lei poze wtzp pentru pret exact .

 

Nu veniti prima data la noi , sunati si mergeti in alte parti , altfel nu ati putea sa va convingeti de calitatea serviciului daca nu ati vedea diferenta . Noi reparam lucrarile stricate de altii .

 

Trimiteti poze pe wtzpp pentru constatare si programare , Sector 4 , Sos.Berceni , L-S .

Leave a Review